Kennel Tenkkapoon

Koiran elämää susirajalla

In Loving Memory

                                             Emma

Kulkurin-Tähden Emma

15.9.1990-8.7.2002

Olet lumikuuro ja läpättävät valkoiset tähdet

(Jyrki Pellinen 1972)

"Kun mies heräsi, hän kysyi: Mitä tuo Villikoira täällä tekee? Ja nainen vastasi: Sen nimi ei ole enää Villikoira vaan Ensimmäinen Ystävä, sillä se pysyy ystävänämme ainiaan ja ainiaan ja ainiaan". (Rudyard Kipling)

Emma oli Heljän Ensimmäinen Ystävä. Emma oli rodultaan samojedi ja sen oikea nimi oli Kulkurin-Tähden Emma. Emma oli  ystävällinen ja itsepäinen koira, jonka kanssa lapsena sai remuta mielin määrin. Ei ollut sellaista leikkiä, mihin Emma ei olisi osallistunut. (No, Barbie-leikit se olisi voinut jättää väliin, muistoksi jäi pureskeltu Barbie ja sen hevonen). Emman kanssa oli hyvä varttua, ja se opetti mitä koiran omistaminen parhaimmillaan ja pahimmallaan on.

Hallassa ja Wiccassa on paljon samaa kuin Emmassa, sekä luonteessa että ulkonäössä. Emman myötä tuli ihastus pystykorvaisiin koiriin, joilla on säänkestävä turkki. Harmi, etteivät nämä kolme Ystävää ikinä ehtineet tavata.

Emma KoiraNetissä.

                                             Sara

Petremma´s Res Severa

11.2.2005-3.10.2008

Jäit tuuleksi taivaanrantaan

Hallan ja Saran ystävyys alkoi jo pieninä pentuina, sillä ne kotiutuivat yhtä aikaa Joensuuhun seitsemän viikon ikäisinä. Pennut tulivat hyvin toimeen keskenään kokoerosta huolimatta. Pentujen lisäksi myös niiden omistajat ystävystyivät pitkien metsälenkkien ja sunnuntaipäivien koirapuistoilujen ohella.

Wicca rakastui heti ensisilmäyksellä uljaaseen luomudobberiin, tosin Saran mielestä Wicca oli lähinnä ärsyttävä pieni pentu, joka tuli kolmanneksi pyöräksi hänen ja Hallan leikkeihin. :) Yhteishenki kuitenkin säilyi, ja nämä kolme kaverusta ehtivät kirmata monet juoksut metsissä ja pelloilla.   

Kaikki ei aina kuitenkaan mene niinkuin suunnitellaan, ja syksyn sateiden saapuessa jouduimme hyvästelemään Saran.

Jäämme kaipaamaan reipasta lenkkikaveria, lepää rauhassa pikku tooperi.

Sara koiranetissä.